Název | Množství a jednotka |
---|---|
rohlík | 2 ks |
strouhaný sýr | 100 g |
vejce | 1 ks |
mléko | 3 - 4 lžíce |
hladká mouka | |
pepř | |
olej | |
sůl |
Postup: 1/2 střední hlávky zelí očistíme a najemno nakrouháme nožem nebo rozmixujeme... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Salám nakrájíme na menší kostky a pomeleme nebo rozmixujeme. Dáme do misky,... zobrazit recept
Postup: Dáme vařit 1/2 litru vody a ve 1/4 litru rozmícháme vanilkové pudinky. Až voda... zobrazit recept
Postup: Hovězí plecko nakrájíme na tenké plátky, na několika místech nařízneme a... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...